Ochrana osobních údajů

Veškeré údaje, které zde zákazník uvádí podléhají ustanovením z.č. 101/2000 Sb., Zákona o ochraně osobních údajů ve znění pozdějších novel.

Provozovatel těchto stránek (který je zároveň provozovatelem elektronického obchodu) je správcem a současně zpracovatelem osobních údajů ve smyslu výše uvedeného zákona. Tyto stránky obsahují platné identifikační údaje provozovatele elektronického obchodu a aktualizovaný seznam kontaktů pro styk se zákazníky.

Veškeré nakládání s osobními údaji zákazníků se řídí z.č. 101/2000 Sb., Zákonem o ochraně osobních údajů ve znění pozdějších novel a ostatními právními předpisy platnými na území ČR.

Zákazník svým svobodným rozhodnutím dává najevo, že si je vědom všech výše uvedených skutečností a souhlasí s dalším zpracováním svých osobních údajů pro účely obchodní činnosti provozovatele těchto stránek.

Pokud zákazník bude chtít být vyřazen z databáze pro odesílání komerčních sdělení e-shopu, provede tuto změnu po přihlášení ve své nabídce "Zákaznické menu", která je dostupná po registraci.

Provozovatel serveru xyzkladiva.cz se tímto zavazuje neposkytnout osobní údaje svých zákazníků třetí straně (pouze dopravci, který doručuje zboží).

Osobní data svých klientů používá pouze ke svému statistickému zpracování a přímé komunikaci se svými zákazníky.

Pokračovat
Rychlé hledání
 
Vložte klíčové slovo nářadí, které hledáte.
Rozšířené hledání
1 x Rohatina - Klempířská kovadlina
1 x Rohatina s oblým špičatým rohem
1 x Rohatina s plochou zakulacenou drahou
1 x Vroubkovaná rohatina bez rohu
1 x Zednická sekera s koženou rukojetí
1 x Zednické kladivo "BlackGiant", rýnské
1 x Zednická sekera, ozubená
1 x Zednická sekera "BlackGiant"
1 x Zednické kladivo, holandské
1 x Zednické kladivo, ozubené
1 x Zednické kladivo "BlackGiant", berlínské
1 x Zednické kladivo, berlínské
1 x Brašna na hřebíky, kožená
1 x Ohývací kleště 194b, 1800g
1 x Kladivo pro obkladače se špicí
1 x Kamenické kladivo
1 x Kamenický perlík, oválná ploska
1 x Kamenické kladivo
1 x Pemrlice
1 x Nástavec pro pemrlici
1 x Pemrlice, 1800g
1 x Kamenický sekáč, 650g
1 x Kamenický sekáč, ozubený
1 x Kamenický perlík, vypouklá ploska
1 x Kamenický perlík
1 x Modelářské kladivo, 100g
1 x Modelářské kladivo dánské
1 x Kovářské kleště s plochými čelistmi
1 x Probíjecí kladivo čtyřhranné, 950g
1 x Sekáč za studena
1 x Sekáč za tepla
1 x Kovářské kladivo, 2000g
1 x Sekáč za tepla
1 x Osazovací kladivo horní, 2100g
1 x Osazovací kladivo spodní, 1050g
1 x Vyrovnávací kladivo, 1500g
1 x Probíjecí kladivo oblé
1 x Sekáč za studena
1 x Vlček, 1100g
1 x Kovářská utínka, 1100g
1 x Podkovářské kladivo
1 x Podkovářské kladivo s pružinami
1 x Podkovářské kladivo, anglické
1 x Kovářské kladivo, švédské, 1000g
91.216,-
Nýtovací kladivo, německé, 50g
Nýtovací kladivo, německé, 50g
400,-
(484,- s DPH)

299,-
(362,- s DPH)
Zatím nebylo ohodnoceno žádné zboží
osCommerce