Ochrana osobních údajů

Veškeré údaje, které zde zákazník uvádí podléhají ustanovením z.č. 101/2000 Sb., Zákona o ochraně osobních údajů ve znění pozdějších novel.

Provozovatel těchto stránek (který je zároveň provozovatelem elektronického obchodu) je správcem a současně zpracovatelem osobních údajů ve smyslu výše uvedeného zákona. Tyto stránky obsahují platné identifikační údaje provozovatele elektronického obchodu a aktualizovaný seznam kontaktů pro styk se zákazníky.

Veškeré nakládání s osobními údaji zákazníků se řídí z.č. 101/2000 Sb., Zákonem o ochraně osobních údajů ve znění pozdějších novel a ostatními právními předpisy platnými na území ČR.

Zákazník svým svobodným rozhodnutím dává najevo, že si je vědom všech výše uvedených skutečností a souhlasí s dalším zpracováním svých osobních údajů pro účely obchodní činnosti provozovatele těchto stránek.

Pokud zákazník bude chtít být vyřazen z databáze pro odesílání komerčních sdělení e-shopu, provede tuto změnu po přihlášení ve své nabídce "Zákaznické menu", která je dostupná po registraci.

Provozovatel serveru xyzkladiva.cz se tímto zavazuje neposkytnout osobní údaje svých zákazníků třetí straně (pouze dopravci, který doručuje zboží).

Osobní data svých klientů používá pouze ke svému statistickému zpracování a přímé komunikaci se svými zákazníky.

Pokračovat
Rychlé hledání
 
Vložte klíčové slovo nářadí, které hledáte.
Rozšířené hledání
Vyrovnávací kladivo 189
Vyrovnávací kladivo 189
1.661,-
(2010,- s DPH)
Zámečnické kladivo francouzské
Zámečnické kladivo francouzské
459,-
(555,- s DPH)

299,-
(362,- s DPH)
Zatím nebylo ohodnoceno žádné zboží
osCommerce